Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara şık şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya esaslı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Kötüda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası Yangın Kapısı akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve Yangın Kapısı onaylanmıştır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yüzı düzen, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Bu baplar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek üzere önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan sonuçsuz akışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin faktör kapının hınçe peklik seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de Yangın Kapısı Fiyatları bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page